הספרייה למדעי החיים והרפואה אוניברסיטת תל אביב

היקף ומעמד 100% משרה תקנית
מתח דרגות 41-36 בדירוג המח"ר בהתאם להשכלה ובכפוף להסכם הספרנים

תיאור התפקיד
מתן שירותי יעץ ודליית מידע לקוראים. כתיבה של חומרי הדרכה לסטודנטים ולסגל ועריכתם. כתיבה ועריכה של חומרים שונים
ברשתות החברתיות. מתן הדרכות פרונטליות, יחידניות וקבוצתיות. סיוע בפיתוח שירותי יעץ. הדרכה בשימוש במאגרי מידע. טיפול
בפניות לשירותי יעץ באמצעות מגוון ערוצי המדיה הדיגיטלית. התעדכנות שוטפת במאגרי מידע, תוכנות וטכנולוגיות מידע.
השתתפות בפרויקטים של המדור והספרייה. ביצוע מטלות ספרניות נוספות על פי הצורך.

הערה: העבודה כרוכה במשמרות. תורנויות בימי ו' ע"פ הצורך. -

כישורים נדרשים
השכלה אקדמית רצוי תואר בתחום מדעי החיים או הרפואה( ותואר או תעודה בספרנות/מידענות, ממוסד לימודים מוכר לספרנות.
ניסיון בעבודת ספרנות. רצוי רקע בתחום יעץ ו/או בדליית מידע. יכולת עבודה עם משאבי מידע אלקטרוניים. שליטה בתוכנות
OFFICE וביישומי מחשב. התמצאות ברשתות חברתיות. רצוי ידע ב .CAPTIVATE שליטה טובה בשפות עברית ואנגלית. יכולת
הדרכה. יכולת עבודה עצמאית והשתלבות בצוות. מכוונות למתן שירות ויחסי אנוש טובים.

הגשת מועמדות
המשרה מיועדת לכל עובדי אוניברסיטת תל אביב ומועמדים חיצוניים , גברים ונשים כאחד .
יש להפנות קורות חיים אל איילת יערי משולם בדוא"ל: ayeletym@tauex.tau.ac.il . רק פניות מתאימות תענינה.
מועמדים שיעמדו בדרישות המכרז יתבקשו לגשת למבדקי התאמה. למידע נוסף בקרו אותנו באתר.
מועד אחרון להגשת מועמדות – 1.12.2016

תאריך עדכון אחרון : 22/11/2016