מידען/נית-ספרן/ית לספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה באוניברסיטת תל אביב - איוש מיידי

דרוש/ה מידען/נית  לספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה באוניברסיטת תל אביב .

התפקיד כולל: מתן שרותי מידע לקוראים, תוך שימוש במערכות חיפוש מתקדמות. הדרכה פרטנית ו/או קבוצתית בנושא שימוש במשאבי הספרייה ובמאגרי מידע מובילים בעולם, השתלבות בצוות מקצועי, סיוע בפיקוח שירותי יעץ ובדיקת מקורות מידע, ביצוע מטלות ספרניות נוספות עפ"י הצורך.

• הכישורים הדרושים: השכלה אקדמית והכשרה פורמלית בספרנות/ מידענות (או בשלבי סיום לימודים). רצוי השכלה  בתחום המדעים המדויקים או ההנדסה, רצוי ניסיון  בעבודת ספרנות/ מידענות.  שליטה בישומי מחשב וניסיון בחיפוש במאגרי מידע מקצועיים. ניסיון בעבודה מול קהל- יתרון. ידיעת השפות עברית ואנגלית ברמה טובה מאד (העדפה לאנגלית שפת אם), יכולת עבודה עצמאית ויכולת השתלבות בצוות.  מכוונות למתן שרות ויחסי אנוש טובים.

.

היקף משרה: 100% (משרה תקנית)

העבודה כרוכה במשמרות, בתורנויות בימי ו' ובשעות נוספות על פי הצורך

קורות חיים ותעודות רלוונטיות יש לשלוח להנהלת הספרייה:

בדוא"ל:  tirit@tauex.tau.ac.il  טלפון: 03-6408210

תאריך עדכון אחרון : 02/01/2015