לספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה באוניברסיטת תל אביב דרוש/ה

מכרז חיצוני מס' /1023פרסום/146

לספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה באוניברסיטת תל אביב דרוש/ה

ספרן/ית יעץ והדרכה

תיאור תפקיד:                      מתן שירות לקוראים לרבות שירותי מידע, דליית מידע וייעץ . הדרכות פרונטליות יחידניות וקבוצתיות בשימוש במאגרי מידע אלקטרוניים.  עזרה בפיתוח שירותי יעץ . בדיקת מקורות מידע והכנת לומדות.  ביצוע מטלות ספרניות נוספות בהתאם לצורך.

מתח דרגות:                          36-41  בדירוג המח"ר )בהתאם להשכלה ובכפוף להסכם הספרנים(

אחוז משרה:                         80%

הכישורים הדרושים:     השכלה אקדמית, רצוי בתחום המדעים. הכשרה פורמלית בספרנות. ניסיון בעבודת ספרנות , רצוי בתחום מאגרי המידע והיעץ. שליטה במערכת אלף. שליטה בתוכנות OFFICE. רצויה התמצאות בשימוש באתרי WITTER ו- FACEBOOK .

ידיעה טובה של השפות עברית ואנגלית. ידיעת שפות זרות נוספות- יתרון . יכולת הדרכת קוראים. יכולת עבודה עצמאית . יכולת השתלבות בצוות. מכוונות למתן שירות ויחסי אנוש טובים.

הערות:                          העבודה כרוכה במשמרות,  בתורנויות בימי ו' ובשעות נוספות עפ"י הצורך

קורות חיים ותעודות השכלה רלוונטיות יש לשלוח:

למשאבי אנוש בדוא"ל:   shirleyg@tauex.tau.ac.il או doritf@tauex.tau.ac.

ולהנהלת הספרייה  בדוא"ל: iperry@tauex.tau.ac.il  - טל. 03-6408210

תאריך עדכון אחרון : 12/01/2014