מנהל/ת מדור שירותי ווב

לספרייה למדעים מדויקים ולהנדסה באוניברסיטת תל אביב דרוש/ה

מנהל/ת מדור שירותי ווב

תיאור התפקיד  :

תמיכה שוטפת ברב  מערכות המחשוב הספרייתיות , הקיימות והעתידיות  בספרייה.  ייזום ארגון ופקוח על פרויקטים במערכות המחשוב הספרייתיות. בדיקה וקליטה של מערכות מחשוב ספרייתיות חדשות, ייזום פיתוח והטמעה של תוכנות הנגשה של החומר הספרייתי  בכל האמצעים הקיימים או העתידיים (טבלטים, טלפונים סלולרים חכמים) פיתוח וניהול ממשקים של מערכות המחשוב הספרייתיות למערכות המידע באוניברסיטה. הדרכה שוטפת של משתמשים במערכות המחשוב הספרייתיות. קיום קשר שוטף עם הסגל האקדמי והמנהלי, אגף המחשוב ויחידות האוניברסיטה. קיום קשר מקצועי שוטף עם ספקי מערכות המידע, מלמ"ד ומתאמי מערכות המידע בספריות אחרות. נהול צוות עובדים.

מתח הדרגות   :                     39 – 44  בדירוג המח"ר.

הכישורים הדרושים :

השכלה אקדמית, רצוי במערכות מידע/מדעי המחשב. רצויה הכשרה פורמלית בספרנות (מגמת מידענות או טכנולוגיות מידע- יתרון) . נסיון בעבודה במערכות מחשוב ספרייתיות ובניהול פרויקטים של מחשוב ספרייתי. הכרת מערכות הפעלה שונות (LINUX, WINDOWS ) הכרת כלים לפתוח מערכות בסביבת WEB ,ידע בסביבות מחשב שונות כגון: MYSQL  , UNIX ORACLE, XML, HTML, CSS, ASP, PHP ,DRUPAL, JAVASCRIPT  ועוד. יכולת כתיבת סקריפטים בשפות תכנות שונות וטיפול בתחזוקתם השוטפת. היכרות עם מערכת אלף. יכולת לימוד של מערכות חדשות והתעדכנות מקצועית. שליטה מלאה בשפות עברית ואנגלית. כושר ביטוי בכתב ובע"פ .יכולת הדרכה והנחיה. יכולת נהול צוות עובדים. יכולת עבודה בצוות. מודעות למתן שרות ויחסי אנוש טובים.

הערות      :                   העבודה כרוכה בשעות נוספות לפי הצורך

מועמדים שיעמדו בדרישות המכרז יתבקשו לגשת למבדקי התאמה.

קורות חיים ניתן לשלוח:

למשאבי אנוש בדוא"ל:  shirleyg@tauex.tau.ac.il  או doritf@tauex.tau.ac.il