הודיה זרגרי

תפקיד
Data Analyst
תחומי לימוד
תואר ראשון- לימודי מידע דו ראשי: טכנולוגיות מידע ובלשנות. תואר שני- לימודי מידע במסלול טכנולוגיות מידע עם תזה.

במקביל ללימודים אני עובדת כ- Data Analyst בחברת General Motors.
האחריות שלי על הדאטה בצוות היא נרחבת ומקיפה - איסוף, תיוג, עיבוד והסקת מסקנות ורק אז שליחה לטסט ראן ושיפור האלגוריתם שבסוף ישתלב ברכב.

בתחילת התפקיד עסקתי בניתוח דאטה שפתי שמטרתו הייתה לשדרג את העוזר הוירטואלי ברכבים (כמו Siri ו-Alexa). היום אני עוסקת בניתוח דאטה בתחום ה-computer vision. אנחנו עובדים על שדרוג המצלמות ברכב לתגובות בזמן אמת, רכבים אוטונומיים ועוד.

בנוסף, אני תלמידה ואחראית מסלול בקהילת SheCodes; - קהילת נשים שמציעה קורסי תכנות לכל הרמות ובמגוון רב של שפות, כדי שנוכל להגיע ל-50% מפתחות תוכנה בישראל. אני אחראית על מסלול ה-front-end באוניברסיטת רייכמן ותלמידה במספר קורסים.

לקחתי מהלימודים במחלקה את האהבה לתחום ולמחקר, למידה עצמית והרצון להשפיע על אחרים.
האהבה לתחום ולמחקר גרמה לי להמשיך לתואר שני במחלקה ולכתוב תזה. התחום עשיר מאוד וככל שלומדים מגלים שיש עוד הרבה מה ללמוד ולחקור.
מניסיוני, הלימודים לא נשארים בשערי האוניברסיטה במיוחד לא בתחום ההייטק. למידה עצמית והתמדה הם המפתח להצלחה ואלה ערכים שבהחלט התחזקו אצלי במהלך הלימודים.
 הרצון להשפיע על אחרים הוא בזכות המרצים/ות של המחלקה שהבעירו בי את הרצון לחקור ומהווים מקור השראה עבורי. אני רציתי להעניק חוויה דומה לאחרים וכך התחלתי את דרכי ב- SheCodes;.
אולי בעתיד אוכל לשחזר את החוויה בתוך המחלקה, רק בצד השני של הכיתה.

תאריך עדכון אחרון : 12/07/2022