דרושים סטודנטים לעבודה בספריות אוניברסיטת בר אילן

עודכן ב 2016-10-27 08:28

דרושים בספריות בר אילן:
שימו לב! המשרות מיועדות לסטודנטים הלומדים בבר-אילן בלבד.

** לספרייה למשפטים דרוש/ה סטודנט/טית לעבודה לפי שעות. שעות העבודה גמישות. לפרטים נא לפנות לדיאנה או פאולה בטלפון 03-5318360.

**דרוש/ה סטודנט/ית לספרייה לפסיכולוגיה

הספרייה לפסיכולוגיה מחפשת סטודנט/ית לעבודה בספרייה. התפקיד כולל סידור והחזרת ספרים, ביצוע השאלות, יעץ בסיסי וסגירת הספרייה בסוף היום.

שעות העבודה הם ביום שני וביום נוסף (למעט שלישי) בשבוע בין 16:00-19:00 בערך ועוד כ-4 בשעות גמישות במהלך השבוע. תיתכן תוספת שעות בהמשך.

המעוניינים מתבקשים לשלוח קורות חיים ומערכת לדוד גורדון בכתובת david.gordon@biu.ac.il

**לספריה לפיסיקה דרוש/ה סטודנט/ית לעבודה בשעות אחה"צ 15-18

(לא מיועד לסטודנטים השייכים למחלקה לפיסיקה)

לשלוח קו"ח + מערכת עדכנית  למייל noa.cohen@biu.ac.il

**במכון הפדגוגי דרוש/ה סטודנט/ית לימים א ו-ב בין השעות 13:30-18:00
לפרטים נוספים נא לפנות למכון בטלפון: 03-7384616  ובמייל: Dvora.Katz@mail.biu.ac.il

** דרושים סטודנטים לעבודה במחלקת השאלה בינספרייתית בספרייה המרכזית, עם אפשרות לעבוד בשנתיים הקרובות. למתאימים ניתן לשלוח קורות חיים:intlib@mail.biu.ac.il
טל:03-5318496

**מחלקת ההדרכה בספרייה המרכזית מחפשת סטודנט/ית עם ניסיון בחיפושי מידע (ולא רק בגוגל!), בעל ידע במאגרי מידע ובקטלוגים השונים.
חשוב שיהיה לך: שירותיות, אחריות, אמינות, "ראש גדול" ותקשורת בינאישית מצויינת.
מוכנות לעבוד לפחות פעמיים בשבוע עד 19:00. התשלום לפי שעות סטודנט והעבודה תוכר כסטאז'.
ניתן ליצור קשר עם מיטל בטלפון: 03-5317955 או/ו במייל: metal.simchi@biu.ac.il
יש לצרף קורות חיים + מערכת שעות עדכנית

**לספריה לחינוך דרושים סטודנטים/יות לעבודה לשנת הלימודים הבאה.
המעוניינים יפנו בצירוף קורות חיים ופירוט הימים והשעות הפנויים (על בסיס שנתי) לכתובת:
esther.gati@biu.ac.il
ניתן לקבל פרטים בטלפון: 03-5318464 (אסתר או מירי), בשעות הבוקר.

תאריך ההצעה
תיאור התמחות