תואר שלישי

דרישות קבלה:

• תואר שני עם תיזה בציון של 86 לפחות.
  • המלצות מאנשי אקדמיה.
  • ראיון אישי עם יו"ר הועדה המחלקתית.

תוכנית הלימודים:

• על התלמיד להגיש הצעת מחקר עד סוף שנת הלימודים הראשונה.
  • תלמידים בעלי תואר שני בתחום צריכים להשתתף בקורסים בהיקף של 6 ש"ש כולל סמינריון.
  • תלמידים בעלי תואר שני שלא מהתחום צריכים להשתתף בשנת הלימודים הראשונה בקורסי השלמות בהיקף של 7 ש"ש ובהמשך הלימודים להשתתף בקורסים לתואר בהיקף של 8 ש"ש כולל סמינריון.
    ראשת המחלקה רשאית לדרוש השתתפות בקורסים נוספים.
  • קורס חובה :  35-973 הדרכה לכתיבת תזה (1 ש"ש) - תלמיד שלמד תואר שני עם תיזה במחלקה צריך להמיר קורס זה בקורס אחר (נכלל במכסת הקורסים לתואר).
  • קורס חובה נוסף לכל התלמידים:  35-996 הדרכה מחקרית לתלמידי תואר שלישי (יש להרשם לקורס זה בכל שנה בלימודי התואר  השלישי), (לא נכלל במכסת הקורסים לתואר).
  • קורס חובה נוסף לכל התלמידים: 35-999 עבודת דוקטורט (יש להרשם לקורס זה בכל שנה בלימודי התואר  השלישי), (לא נכלל במכסת הקורסים לתואר).
  • על התלמיד להשתתף בפגישות פורום דוקטורנטים, בקולוקוויום המחלקתי ובהרצאות אורחים.

דרישות כלליות:

הסטודנט יעמוד בכל דרישות האוניברסיטה לתואר שלישי (כגון לימודי יסוד ואנגלית) כפי שמפורט בידיעון האוניברסיטה. הגשת הצעת מחקר וכתיבת עבודת הדוקטור תהיינה על פי דרישות הוועדה לתואר שלישי.

השלמות:

יש לסיים את לימודי ההשלמות בציון עובר בכל קורס בנפרד, ובממוצע של 86 לפחות בכל הקורסים ביחד.

7 ש"ש חובה

מבוא למדע המידע