ימים פתוחים 15.2.18/16.2.18/18.2.18

בואו לימים פתוחים והתרשמו ממגוון המסלולים במחלקה ללימודי מידע:

תואר ראשון לימודי מידע מורחב

התואר בלימודי מידע מורחב מורכב מלימודים המשלבים בין תחום טכנולוגיות האינטרנט לתחום המידענות.

התואר בלמודי מידע מורחב כולל קורסים תיאורטיים המקנים לסטודנט ידע מעמיק והבנה בניהול/אחזור מידע. בנוסף, התואר מקנה לבוגרים כלים פרקטיים ושימושיים לשוק העבודה. בוגרינו יוצאים לשוק העבודה עם הבנה נרחבת ומעמיקה בטכנולוגיות אינטרנט. במסגרת התואר אנו מציעים קורסים אשר מתמקדים בכתיבת קוד "צד לקוח" תוך התחשבות בעיצוב ותכנון נכון של מנשקים.

מצ"ב תוכנית הלימודים :

תואר ראשון דו ראשי לא מובנה / מובנה

לימודי מידע דו-ראשי לא מובנה (27 ש"ש): התואר מורכב מלימודים במחלקה ללימודי מידע במסלול דו ראשי לא מובנה  (27 ש"ש) יחד עם לימודים במחלקה אחרת באוניברסיטה (ניתן לשלב מכל מחלקות האוניברסיטה ,בתנאי שנלמדים בה מינימום 27 ש"ש ) .

3. לימודי מידע דו ראשי מובנה (25 ש"ש): התואר מורכב מלימודים במחלקה ללימודי מידע במסלול דו ראשי מובנה  (25 ש"ש) יחד עם לימודים במחלקה למזרח תיכון / היסטוריה / לימודים קלאסיים (25 ש"ש)

תואר שני ניהול מידע וידע וטכנולוגיות מידע

א. תחום ניהול מידע וידע בארגונים במוסדות ובחברה:

תחום ניהול מידע וידע בארגונים במוסדות ובחברה, עוסק בהכשרת מנהלי ידע בחברות היי-טק ובחברות מידע, בהכשרת מידענים וספרנים בעלי ידע מקצועי ברמה גבוהה ובהכשרת מידענים ועובדי קהילה המסוגלים לתרום לפיתוח הפוטנציאל החברתי הטמון בשימוש במידע דיגיטאלי ובמידע ספרי. הלימודים מכשירים מידענים התורמים לקידום תהליכים ארגוניים ולקידום מערכות המידע הפנים ארגוניות.  בנוסף, הלימודים מכוונים להכשרת מידענים, ספרנים ומנהלים העוסקים בניהול מרכזי משאבים וספריות במחקר ובפיתוח. כמו כן, המסלול מכשיר מידענים חברתיים רפואיים ומשפטיים, העוסקים בתחום ניהול ידע ותכנים של אתרי מידע ומאגרי מידע בתחומי: החברה, הרווחה והרפואה, בארגונים במוסדות ציבור, במרכזים רפואיים בלשכות עורכי דין ובשרותי מידע פרטיים.

ב. תחום טכנולוגיות מידע:

תחום טכנולוגיות המידע תופס תאוצה ברחבי העולם בשנים האחרונות. מושגים כביג דאטה ומדעי הנתונים, הפכו לשכיחים ומקובלים. המסלול לטכנולוגיות מידע מאפשר לסטודנטים היכרות עם שפות תכנות חדשות, למידת מכונה, ויזואליזציה של נתונים ושיטות חדישות לניתוח, עיבוד והצגת נתונים. מסלול לטכנולוגיות המידע מפתח דור חדש, עדכני ורלוונטי של מידענים המכירים לעומק את מדעי הנתונים. הסטודנטים מפעילים כלי מדף בתחום למידת מכונה לשם ניתוח הנתונים. בנוסף, הסטודנטים מארגנים ומסדרים את הנתונים לשימושם של אנשי תכנה המתמחים בעיבוד וניתוח עמוק של נתונים (מדעני data science). מוסמכי המסלול נקלטים במקומות עבודה שונים ומגוונים כגון: הייטק וארגונים. בנוסף, סטודנטים מצטיינים בתוכנית ממשיכים בלימודי הדוקטורט במחלקה ומפתחים את המחקר בנושא טכנולוגיות מידע .

למידע נוסף ניתן ליצור קשר  03-5318351