הודעות הספריה

כותרת עודכן ב תקציר
בתענית אסתר 28.2.2018 הספרייה תסגר מוקדם 06-02-2018 12:52

הרינו להודיעכם כי ביום רביעי, יג' באדר , תענית אסתר (28.2.2017) הספרייה ללימודי מידע תסגר בשעה 15:00.

כמו כן, לרגל פורים ביום חמישי, יד' באדר (1.3.2017) הספרייה תהיה סגורה.

נשוב לפעילות ביום ראשון, יז' באדר (4.3.2017).

מועדים לשמחה,
מצוות הספרייה

הדפסת ענן ברחבי קמפוס אוניברסיטת בר אילן 06-03-2017 10:45

הדפסת ענן (Mobile Print) מאפשרת לשלוח מסמכים להדפסה לעמדות ההדפסה בתשלום הציבוריות באוניברסיטת בר-אילן מכל סביבת עבודה (Windows, MAC OS, UNIX/Linux, IOS, Android) ,
מכל התקן ( PC, MAC, Laptop, Smartphone, Tablet )
ומכל מקום (בתחומי הקמפוס באמצעות הרשת האלחוטית, או מכל מקום מחוץ לקמפוס דרך האינטרנט) על ידי שליחת הודעות דוא"ל עם קבצים מצורפים בפורמטים הנפוצים (כגון: JPEG, PNG, TIF ,Office, PDF ועוד)
לאחת מהכתובות:
א. print.bws@biu.ac.il – שליחה להדפסת שחור/לבן, חד צדדי.
ב. print.bwd@biu.ac.il – שליחה להדפסת שחור/לבן, דו צדדי.
ג. print.color@biu.ac.il – שליחה להדפסת צבע, חד צדדי.

זיהוי השולח/ת יבוצע על ידי הכנסת פרטי מספר זיהוי של השולח בשורת נושא ההודעה,
המסמכים שיודפסו הם הקבצים המצורפים וניתן יהיה לשחררם להדפסה בכל אחת מעמדות ההדפסה בתשלום הציבוריות בקמפוס לאחר הזדהות על ידי הכנסת מספר הזיהוי שהוקש בשורת הנושא של הודעת הדוא"ל שנשלחה ובחירת העבודה מתוך רשימת העבודות שנשלחו כמשויכות לאותו מספר זיהוי של השולח/ת.

ניתן לצפות בהסברים באתר "המפעיל".