הודעות הספריה

כותרת עודכן ב תקציר
פעילות הספרייה ללימודי מידע במהלך חודש תשרי (ספטמבר-אוקטובר 2017) 30-08-2017 12:52

הרינו להודיעכם כי לרגל ראש השנה, לא נעבוד החל מיום רביעי כט' בתשרי (20.9.2017) ועד חמישי א' בתשרי (21.9.2017).

בצום גדליה ביום ראשון ד' בתשרי (24.9.2017) נעבוד עד השעה 15:00.

כמו כן, לא נעבוד החל מערב חג סוכות ביום רביעי יד' בתשרי (4.10.2017) ועד חג שמיני עצרת ביום חמישי כב' בתשרי (12.10.2017).
נשוב לפעילות רגילה החל מיום ראשון כג' בתשרי (15.10.2017).

בברכה שנה טובה וחתימה טובה!
צוות הספרייה

הדפסת ענן ברחבי קמפוס אוניברסיטת בר אילן 06-03-2017 11:45

הדפסת ענן (Mobile Print) מאפשרת לשלוח מסמכים להדפסה לעמדות ההדפסה בתשלום הציבוריות באוניברסיטת בר-אילן מכל סביבת עבודה (Windows, MAC OS, UNIX/Linux, IOS, Android) ,
מכל התקן ( PC, MAC, Laptop, Smartphone, Tablet )
ומכל מקום (בתחומי הקמפוס באמצעות הרשת האלחוטית, או מכל מקום מחוץ לקמפוס דרך האינטרנט) על ידי שליחת הודעות דוא"ל עם קבצים מצורפים בפורמטים הנפוצים (כגון: JPEG, PNG, TIF ,Office, PDF ועוד)
לאחת מהכתובות:
א. print.bws@biu.ac.il – שליחה להדפסת שחור/לבן, חד צדדי.
ב. print.bwd@biu.ac.il – שליחה להדפסת שחור/לבן, דו צדדי.
ג. print.color@biu.ac.il – שליחה להדפסת צבע, חד צדדי.

זיהוי השולח/ת יבוצע על ידי הכנסת פרטי מספר זיהוי של השולח בשורת נושא ההודעה,
המסמכים שיודפסו הם הקבצים המצורפים וניתן יהיה לשחררם להדפסה בכל אחת מעמדות ההדפסה בתשלום הציבוריות בקמפוס לאחר הזדהות על ידי הכנסת מספר הזיהוי שהוקש בשורת הנושא של הודעת הדוא"ל שנשלחה ובחירת העבודה מתוך רשימת העבודות שנשלחו כמשויכות לאותו מספר זיהוי של השולח/ת.

ניתן לצפות בהסברים באתר "המפעיל".